dissabte, 15 de març del 2014

Informació sobre la darrera comissió de gestió

Després d’uns quants mesos sense convocatòria, dilluns 3 es va celebrar reunió de la comissió de gestió comitè-empresa.


Com a aspectes més destacats cal nomenar:





Condicions de mobilitat voluntària, pendent d’aprovació per part del comitè, incorporarà la prioritat dels nous itineraris forçosos a rel de la propera inauguració de la biblioteca de Sarrià-Sant Gervasi. Pensem que l’actual fragilitat de les plantilles fa que sigui cada cop més necessari el llistat de mínims per a l’obertura de cada centre.

Ampliació de l’horari de La Sagrera, que es fa, de manera tan legal com irresponsable, amb un treballador d’un altres servei de l’ajuntament.  En la mobilitat de l’any passat, a una companya nostra la van obligar a passar proves d’idoneïtat per accedir a aquesta mateixa biblioteca. Direcció de RR.HH.: Ja teniu preparada la prova per el cas d’aquest any?


Categories laborals, seguim insistint, entrarem al SOM amb els sous garantits, sense complements, ni motxilles. Esperem propostes.


Circular vacances Setmana Santa, no cal recordar que tenim 1 dia més d’assumptes propis i dret a gaudir fins al 30 d’abril d’un altre dia que  correspon a l’any passat. No estan els temps per a regals. I per si de cas, a qui correspongui  aquell cap de setmana  19 i 20 d’abril, té dret al seu descans setmanal i si aquest coincideix amb el dilluns festiu 21 tindrà dret a un dia addicional de festa.


Potser sí cal recordar que auxiliars i suport tenim dret aquest any a 6 dies d'assumptes personals + 1 del 2013. Bibliotecaries 12+1. En tots el casos 7 dels 22 dies de vacances es poden gaudir d'un en un.

Qualsevol aclariment o informació addicional la podeu adreçar al correu dels cocos o al del comitè.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada