divendres, 28 d’abril del 2017

INFORMACIÓ NEGOCIACIÓ ACORD DE CONDICIONS LABORALS 26/04/17

INFORMACIÓ NEGOCIACIÓ
ACORD DE CONDICIONS LABORALS 26/04/17

Des dels sindicats que formen part de la Mesa General (CCOO,UGT,SAPOL) us informem de les últimes dues reunions de la Negociació de l’Acord de Condicions Laborals.

El 5/04/17, ens van entregar el document de propostes de l’Administració sobre Jornada Ordinària, Jornada Simplificada, Jornada Especial i Jornada de Dedicació Especial.

El 26/04/17, ens van entregar el document de propostes de l’Administració, sobre el que faltava del CAPÍTOL I: De Condicions Econòmiques. També ens han entregat el document sobre la creació de la Comissió Tècnica per la Valoració i Propostes de Millora del Sistema d’Ordenació Municipal, que començarà la setmana que ve, una comissió que tindrà caràcter reduït i periodicitat setmanal.

Des dels sindicats vam reivindicar que:
No han incorporat cap de les nostres propostes en els documents de treball, tot i que se’ls hi va entregar la nostra plataforma a la primera Mesa General. Això no és negociar!

Si no estem disposats i disposades a acceptar que es mantinguin les retallades actuals, ni molt menys estem disposats i disposades a acceptar- ne de noves com, treure’ns l’indisposat, que les baixes de 5 dies descomptin a la paga d’abril o QUE ENS TREGUIN LES AVANTATGES ECONÒMIQUES QUE SUPOSA EL FONS DE MODERNITZACIÓ!!!

Exigim que el procés de negociació de l’Acord de Condicions Laborals, sigui la prioritat en la negociació col·lectiva.

VOLEM RESPOSTES SOBRE TEMES BÀSICS DE LES NOSTRES REIVINDICACIONS, L’ADMINISTRACIÓ NO POT SEGUIR DILATANT TEMES TAN IMPORTANTS COM LA INCORPORACIÓ DE LES 35 H DE JORNADA ORDINÀRIA.

Finalment com ja havíem fet en altres meses, vam tornar a demanar la reactivació del Fons d’Acció Social de forma transitòria mentre negociem el nou Acord de Condicions Laborals. És interessant recordar, que la finalitat d’aquest ajut és la de compensar part de les despeses dels tractaments sanitaris no coberts totalment o parcialment, pel Sistema de la Seguretat Social i el cost de l’Escola Bressol. Sembla incongruent que un Govern amb un discurs mediàtic social, denegui els drets socials als treballadors/es que dirigeix. Des de l’Administració ens han contestat que la setmana que ve ens donaran resposta a aquesta petició.

VOLEM QUE ENS RETORNIN TOT EL QUE ENS HAN TRET!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada