dimarts, 23 de juliol del 2013

Mobilitat, obertura biblioteques, reformes...

Mobilitat (o com passar per l'embut)
Després d'uns quants mesos d'espera, finalment s'ha resolt la mobilitat. La causa d'aquest retard ha estat la denegació de la mobilitat a un treballador que té tots els drets segons el protocol. Recursos Humans es basa en el punt nº8 de la circular per a justificar la seva decisió:

8. En qualsevol cas, l’acceptació efectiva de les sol·licituds de mobilitat estarà subordinada a consideracions funcionals per a un millor funcionament dels serveis. En cas de desestimar demandes de mobilitat per aquesta raó, la persona interessada i el Comitè d’Empresa seran informats prèviament de les raons que la motiven.


Vegeu la circular complerta:

Circular mobilitat horitzontal voluntària 03/2013


Es tracta d'un auxiliar que porta 13 anys a l'empresa, fent la seva feina amb normalitat i ara la direcció afirma que no està qualificada per a fer el préstec. No estem d'acord, no hi ha cap manca d'aptitud del treballador. Se li han fet unes proves amb un resultat gens concloent, que no poden ser admeses de cap manera tenint en compte que tots els treballadors del Consorci hem passat un procés de selecció.

Aquest punt nº 8 l'entenem adequat per a llocs de treball especialitzats, però no per a un lloc de treball d'auxiliar. Així doncs, cal que ens plantegem si val la pena que participem d'un procés de mobilitat que acaba decidint unilateralment l'empresa.



Obertura biblioteques (o com diu en Mas: hem de fer més amb menys)
Ja tenim dates més o menys segures:
Agustí Centelles:        2 de setembre
El Clot:                         Novembre 2013
Sant Gervasi:              Març 2014 (la intenció era obrir a finals d'any, no ha estat possible i tindrem uns pocs mesos extres d'equip d'itinerants)



Reformes (pepe gotera o manos a la obra?)
Finalment, després de quatre anys de batalla es canviarà l'aire condicionat a Can Fabra. Peeerò...no tot pot ser felicitat a casa nostra... així que en comptes de fer el canvi abans de l'estiu, es farà en plena canícula. Naturalment, l'empresa que farà l'obra,  assegura que no afectarà a la climatització ni al confort d'usuaris ni treballadors/es i que si patatín que si patatán
Sóc molt mal pensat, patirem calor.

Properament farem un post detallant totes les reformes que s'han fet arran de la feina del comitè de salut laboral. N'hi ha un bon grapat. Com sempre, la feina no està acabada, qualsevol situació que calgui resoldre a la vostra biblioteca ens aviseu i ens hi posem a treballar.

I ja està, bon estiu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada