dijous, 27 d’abril de 2017

ASSEMBLEA 27/04/2017 - COMUNICAT DEL COMITÉ D'EMPRESA

Benvolguts/des companys/es,

Aquest matí ha tingut lloc a la Biblioteca Camp de l'Arpa una assemblea informativa convocada pel Comitè d'Empresa del CBB que ha tractat sobre la gestió de les borses de treball del 2011 i 2017.

Tot seguit us fem arribar un resum de la informació facilitada. Us demanem que us ho llegiu atentament i ens faciliteu la vostra opinió tot votant mitjançant un formulari al que hi podreu accedir clicant l'enllaç que us facilitem.
Us agrairem que feu difusió d'aquell correu entre els companys.

Moltes gràcies!

**Assemblea informativa sobre la gestió de les borses de treball del 2011 i 2017**

27 d'abril - Biblioteca Camp de l'Arpa - Assistents: 41

Es fa un resum introductori sobre com havia funcionat la gestió de les borses de treball al CBB fins a la creació de la borsa del 2011. Fins al 2011, les borses de treball es generaven a partir de les oposicions convocades, i lògicament al haver passat unes proves d'oposició, donaven accés a interinatges. Per una falta de previsió del CBB, el 2011 es va acordar crear una borsa de treball temporal per realitzar contractacions aquell estiu sense dret a accedir a interinatges. El decret aprovat l'any següent pel govern estatal que impedia la convocatòria d'oposicions va fer que la borsa de 2011 es perpetués irregularment fins a l'actualitat.

Ara mateix, amb les properes contractacions estivals i la previsió d'obrir la nova biblioteca de districte de Les Corts, el CBB es troba que no disposa de prou personal, i tanmateix l'Ajuntament es nega a fer pressió per convocar oposicions regularitzant així part de la plantilla que porta anys com a interins i donar lloc a l'hora a una borsa de treball amb cara i ulls.

El Comitè d'Empresa es posiciona clarament a favor de la convocatòria d'oposicions com la manera adient de superar aquest escull. Tot i això no ens podem desentendre d'una borsa de treball que el CBB convocarà sí o sí, i que afectarà a tots els companys que es van presentar a les proves del 2011. Per això us demanem quina és la vostra opinió sobre com gestionar l'existència d'aquestes dues borses, la del 2011 i la del 2017.

El CBB contempla dues opcions: liquidar la borsa del 2011 i crear la nova del 2017 mitjançant les proves corresponents o fusionar la borsa del 2011 amb la resultant del 2017. Què suposa cada opció?

-- Liquidar la borsa de treball de 2011 comportaria l'obligatorietat de presentar-se a les proves de la nova borsa de 2017. Aquesta opció permetrà actualitzar els mèrits.

-- Fusionar la borsa de treball de 2011 comportaria la voluntarietat de presentar-se o no a les proves de la nova borsa de 2017. El fet de no presentar-se a les proves del 2017 suposaria conservar la nota assolida a les proves del 2011 sense poder accedir a l'actualització dels mèrits.

Com a plantilla del CBB volem saber la vostra opinió i que ens comuniqueu quina és l'opció que creieu més adient. Podeu fer-ho mitjançant el següent formulari: https://goo.gl/forms/9bbFrO4Hj1trdO8a2. Teniu temps per respondre fins dimarts 2 de maig a les 00h.

El proper dijous 4 de maig el Comitè d'Empresa mantindrà una nova reunió amb el CBB per seguir tractant aquest tema i comunicarem la decisió que hagi pres la plantilla. També traslladarem els dubtes que han sorgit durant l'assemblea i que no us hem pogut resoldre per no tenir la informació necessària al respecte. Com:

- Els interins de 2008, cal que es tornin a presentar? Només per millorar nota?
- Els treballadors que han renunciat al seu interinatge de tècnic auxiliar per treballar de bibliotecari, cal que es tornin a presentar?
- Quines són les dates-terminis de tot el procés?

Us agraïm la vostra assistència a tots els companys que heu vingut a l'assemblea per les vostres aportacions i pel debat establert. Qualsevol altre dubte, suggeriment que ens volgueu arribar serà ben rebut.

Atentament,

Comitè d'Empresa del CBB

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada