dissabte, 3 de novembre del 2012

Els temps que corren


Ens ha tocat viure moments difícils. Hem vist retallats els nostres sous i els nostres drets laborals. Però no només els treballadors de l’Administració ens veiem afectats, moltes  persones estan patint i veient truncats els seus projectes vitals. Cada dia ens enfrontem  a acomiadaments, desnonaments i tota classe de violència contra drets socials i democràtics pels què han lluitat generacions de treballadors.


La gran estafa que hi ha darrera del que anomenen crisi està portant la idea mateixa de la democràcia fins a límits que desvirtuen la seva essència. Ja no és només una crisi econòmica, ha esdevingut una crisi social, política i cultural. Només les protestes promogudes pels sindicats i els nous moviments socials han articulat una resistència que ens permet mantenir alguna esperança.

Aquesta situació reclama una presa de compromís polític i ètic per part de la gent treballadora. Es imprescindible crear espais de trobada per avançar i alçar la nostra veu defensant obertament els drets de les classes populars i redefinir un nou marc econòmic social i cultural que sàpiga respondre als nous desafiaments del nostre temps i reforci la participació democràtica.

Aquesta plataforma que avui presentem,  vol ser un espai de trobada que la secció sindical de CC.OO. de Biblioteques de Barcelona posa a disposició dels companys i companyes per compartir problemes i inquietuds, fer visible la feina sindical i mantenir-nos informats de les maniobres i manipulacions, per desgracia cada vegada més freqüents, de la direcció de la nostra empresa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada