dimarts, 25 de novembre del 2014

Un acord per l'1% innecessari i perillós

Companys, companyes, ahir es va signar l'acord per a que el Cbb faci efectiu el pagament de l'1% sense consolidar als laborals que treballàvem els anys 2007 i 2008 i les ccoo hem votat en contra.

Aquests són els nostres motius:

  1. des del moment que els funcionaris han cobrat aquests diners l'empresa té l'obligació legal de pagar als laborals, i per tant no cal acord ni signatura. 
  2. l'únic responsable de no haver pagat fins ara és l'ajuntament. CCOO va ser el sindicat que va presentar la demanda i que ha aconseguit que això es cobri. Ugt i cgt no haurien de posar en perill una demanda que encara està pendent de resolució judicial signant un acord innecessari. El que es discuteix és si l’augment consolida o no, la diferència serà cobrar només aquests 3 o 400€ que estan pagant o bé els 1800€ que hem de cobrar cada un de nosaltres si l’augment consolida.
  3. els advocats de ccoo diuen que signar aquest acord posa en perill la demanda per a que l'augment consolidi i els d’ugt i cgt diuen que no, però el fet que hi hagi desacord entre ells ja demostra que no està clar i fa irresponsable signar aquest acord, que a més d'innecessari és perillós per a nosaltres.

I per acabar-ho d'adobar, no ens pagaran fins la nòmina de gener. Calia signar amb tanta pressa? ..

Ja n’hi ha prou de posar les coses fàcils a l’empresa. Que paguin i avall. 

 Si voleu saber més llegiu la versió de ccoo ajuntament

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada