dilluns, 2 de febrer del 2015

Modificació dels estatuts de Biblioteques de Barcelona

Companys, companyes,


recordeu que us vàrem comentar que calia modificar els estatuts per adequar-los a la nova llei d'administracions locals de l'estat? concretament pel que fa a la administració de referència a la que el Consorci s'ha de vincular obligatòriament, que en el nostre cas és l'ajuntament de Barcelona.

Doncs ara ja fa uns pocs dies l'empresa ens va fer arribar la seva proposta, lamentablement a última hora i sense possibilitat de recollir cap de les nostres aportacions ja que dos dies després ho portaven al Consell General per aprovar-ho.

Un altre cop igual, no és el primer cop ni serà l'últim, ens temem, que l'empresa s'oblida de nosaltres i les propostes de participació i implicació es queden en res.

En tot cas, de la primera consulta amb l'advocat de CCOO sembla no hi ha res ni il·legal ni immoral en aquesta proposta d'estatuts però continuem estudiant-los en detall per evitar sorpreses desagradables.

I a partir d'ara què? doncs a partir d'ara aquest és el calendari:
1. Exposició pública i període d'al·legacions: del 27 de gener al 2 de març, ambdós inclosos
2. Aprovació pel Consell General: 11 de març
3. Ratificació pel Plenari de l'ajuntament: 27 de març

Com sempre, qualsevol dubte el podeu plantejar en aquest mateix bloc -anònimament o no-, o bé al nostre facebook, o al mail dels cocos del consorci.

Aquí teniu la proposta de nous estatuts per a que la vegeu per vosaltres mateixos, i aquí l'informe justificatiu del canvi, i encara aquí els estatuts vells per a que pugueu comparar. Podeu consultar també els anuncis al BOP i al DOGC d'exposició al públic del text dels estatuts.

Gràcies. Seguirem informant

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada